Activity

Pret vechi:  119.00 RON
Pret:   109.00 RON (Pretul include TVA)
Disponibilitate:   În stoc
Rating:  

Autor:  
Jucatori:   3 - 16
Varsta:   12 +
Durata:   60 minute
Joc de petrecere
Adauga in Wishlist

Editia a 2-a a jocului, cu design nou, reguli revizuite si cel mai important cu 440 de carti noi!

Activity este un joc creativ şi de comunicare, o combinaţie de elemente: mimă, descriere verbală sau desen. Toate aceste elemente trebuie folosite pentru a ajuta partenerii de joc să ghicească anumite cuvinte, expresii.

In Activity totul se învârte în jurul unor expresii ca „răsărit de soare”, „răzătoare de legume”, „frânghie de spânzurătoare”…

Jucătorii individuali sau echipele încearcă printr-un joc actoricesc, desen sau descriere verbală să ghicească diferite cuvinte sau expresii şi astfel să înainteze pe traseul jocului.

Nu fiţi dezamăgiţi dacă aţi sărit de două ori peste masă, aţi înconjurat de trei ori masa de joc sau v-aţi aruncat de mai multe ori pe canapea şi totuşi partenerul dumneavoastră nu a recunoscut expresia „atletism”.

Activity este un joc foarte distractiv, toată lumea va râde cu lacrimi. Jucătorii îşi pot pune în evidenţă personalitatea, capacităţile artistice fantezia şi îndemânarea.

Componente:

  • 440 de carti cu cate 6 probleme de rezolvat cu 2640 de cuvinte in total
  • o tabla de joc
  • o clepsidra
  • 4 pioni
  • un regulament de joc

 


Video:
PIATNIK "Activity" - Spielanleitung HD Piatnik Spiele


Board games


Comentarii recente
Super!, 17.01.2014, scris de Rebeca (Alba Iulia)
L-am comandat si a ajuns a doua zi. Super promptitudine si seriozitate. Cel mai bun pret pana acum. Cel mai antrenant joc de societate!Adauga un comentariu