Agricola Editia de familie

Pret:   129.00 RON (Pretul include TVA)
Disponibilitate:   În stoc
Rating:  

Autor:   Uwe Rosenberg
Jucatori:   1 - 4
Varsta:   8 +
Durata:   45 minute
Joc de familie
Adauga in Wishlist

In Agricola Editia de Familie, scopul tau este sa construiesti o ferma pentru tine si familia ta. Incepi jocul cu o casa din lemn cu doua camere care asigura adapost pentru primii tai oameni (tu - fermierul si sotia ta). Pe parcursul jocului poti adauga mai multe camere casei tale pentru a-ti putea mari familia. Daca ai mai multi oameni poti face mai multe actiuni dar ai grija, la fiecare recolta trebuie sa-ti hranesti oamenii ! Pentru a reusi acest lucru va trebui sa cultivi campuri si sa cresti animale. Anumite imbunatatiri te vor ajuta sa realizezi acest lucru. Jocul se termina dupa 14 runde. Castiga jucatorul a carui ferma valoreaza cele mai multe puncte.

Construieste-ti propria ferma !

Regulile simple si tematica reusita fac din Agricola Editia de familie un joc usor si accesibil pentru toata lumea.

Ai nevoie de spatiu pentru a-ti gazdui familia, de campuri pentru agricultura si de pasuni pentru a creste mai multe animale.

Trimite-ti oamenii sa munceasca !

In Agricola Editia de Familie, pentru a face o actiune, trebuie sa-ti plasezi un om pe un spatiu de actiune. Acest lucru iti va aduce grane, iti va permite sa ari campuri si chiar sa construiesti o moara. E atat de simplu !

Diversitatea este cheia succesului !

Monocultura este plictisitoare. Pastreaza echilibrul intre cultivarea pamantului si cresterea animalelor si vei avea o ferma prospera si frumos aranjata pana la sfarsitul jocului, indiferent daca castigi sau nu.


Video:
Agricola: Family Edition Review - with Tom Vasel The Dice Tower


Board games


Comentarii recente
Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga un comentariu