Alcatraz: Tapul ispasitor

Pret:   125.00 RON (Pretul include TVA)
Disponibilitate:   Momentan indisponibil
Rating:  

Autor:   Rafał Cywicki, Krzysztof Cywicki, Krzysztof Hanusz
Jucatori:   3 - 4
Varsta:   15 +
Durata:   60 minute
Adauga in Wishlist

Alcatraz: Tapul ispasitor este un joc cooperativ pentru 3-4 jucatori care utilizeaza un mecanism unic (cu un tradator – tapul ispasitor). Jucatorii conlucreaza pentru a evada din legendara inchisoare. Ei stiu de la inceput ca o persoana trebuie sa ramana in inchisoare, conform planului, ca tap ispasitor. Cine va fi acela? Cel mai inutil jucator. Si nu vreti sa fiti acela!

Un joc de loialitati conflictuale incepe. In Alcatraz: Tapul ispasitor nu faci ceea ce e mai bine pentru grup – faci tot ce poti pentru a fi indispensabil. Asta inseamna ca in fiecare runda vei blufa, spiona, jefui alti jucatori, ii vei trada si santaja. Dar daca esti prea lent in indeplinirea sarcinilor, gardienii iti vor descoperi planul – asa ca fiecare dintre voi isi va servi timpul in inchisoare.

Alcatraz: Tapul ispasitor va va oferi o dinamica neobisnuita fata de alte jocuri si un real sentiment de conspiratie in inchisoare. Datorita tablei de joc modulare compusa din planse cu locatii fata-verso, fiecare joc va fi diferit.

Cutia contine:  12 planse cu locatii (cu 2 fete), 4 planse pentru prizonieri, 55 carti (cu sarcini, de santaj si auxiliare), 4 piese mari din lemn (prizonierii), inca 68 piese din lemn, 27 jetoane si regulamentul.


Video:
Alcatraz: Tapul Ispasitor


Board games


Comentarii recente
Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga un comentariu