Categorii

Agricola


Agricola

Cod: 
1019
Disponibilitate:  
Indisponibil
255.00 Lei   (Pretul include TVA)


Autor:   Uwe Rosenberg
Jucatori:   1 - 5
Varsta:   12 +
Durata:   30 minute
Joc de strategie
Cost de livrare 10 RON. Detalii Livrare aici.
Manual în limba engleză

Europa Centrala in apropierea anului 1670. Ciuma ce bantuia din 1348 in sfarsit a trecut, lumea civilizata este revitalizata. Casele trebuie imbunatatite si renovate, campurile trebuie arate, semanate si culese. Foametea din anii trecuti a detereminat oamenii sa consume mai multa carne, un obicei ce dainuie si in ziua de azi.

Castigator in 2008 al celor mai importante premii din domeniu, Agricola iti propune rolul unui fermier care trebuie sa faca fata vietii solicitante de la ferma.

Astfel în Agricola, esti un fermier într-o colibă de lemn împreună cu soţia. În cadrul unei ture, ai dreptul la două acţiuni, una pentru tine şi una pentru soţie, din toate posibilităţile pe care le veţi găsi la o fermă: de la adunare de lut, lemne sau piatre, construire de garduri, şi aşa mai departe. S-ar putea să vă gândiţi să faceţi copii pentru a vă ajuta la muncă, dar mai întâi trebuie să vă extindeţi casa, şi să vă asiguraţi că aveţi cu ce să-i hrăniţi pe cei mici.

Agricola este un joc care se joacă pe ture, 14 mai exact pe lânga care mai sunt şi 6 faze de recoltare (care vin după turele cu nr., 4, 7, 9, 11, 13, şi 14). Regulamentul jocului include o variantă pentru începători şi una pentru avansaţi.

Fiecare jucător începe cu două piese de joc (fermierul şi soţie sa) şi, astfel, poate avea două acţiuni în fiecare tur. Există mai multe opţiuni, şi pe măsură ce jocul progresează, vei avea şi mai multe. Fiecare tură începe prin întoarcerea unui nou cartonaş de acţiune.

Fiecare acţiune poate fi jucată doar o data pe tură, asa ca este important să decizi care este acţiunea cu prioritatea cea mai mare. Fiecare jucător, de asemenea, începe cu o mână de 7 cărţi de dezvoltare  (dintr-un total de peste 160 posibile) şi 7 cărţi de achiziţie (dintr-un total de peste 140 posibile) pe care le poţi utiliza în timpul jocului în funcţie de strategia aleasă. Acest lucru duce la nenumărate strategii, unele depinzând de cărţile din mâna. Uneori este o alegere bună să-ţi urmezi propria strategie alteori e bine să reacţionezi la acţiunile adversariilor.

Componente:

  • 9 table de joc
  • 360 cărţi de joc
  • 319 piese de joc din lemn
  • 33 piese ilustrate cu case
  • 24 piese ilustrate cu colibe
  • 36 indicatori de mâncare
  • 9 indicatori de multiplicare
  • 3 indicatori de revendicare
  • 1 carnet de scor
Video:
Tutorial video - Dice Tower Reviews ENPremii:
Deutscher Spiele PreisBoard games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare


EXTENSII PRODUS

65.00 Lei
Cod: 1244
Indisponibil
149.00 Lei
Cod: 1128
Indisponibil