Categorii

Alcatraz: Tapul ispasitor


Alcatraz: Tapul ispasitor

Cod: 
1368
Disponibilitate:  
Indisponibil
125.00 Lei  


Autor:   Rafał Cywicki, Krzysztof Cywicki, Krzysztof Hanusz
Jucatori:   3 - 4
Varsta:   15 +
Durata:   60 minute
Cost de livrare 10 RON. Detalii Livrare aici.

Alcatraz: Tapul ispasitor este un joc cooperativ pentru 3-4 jucatori care utilizeaza un mecanism unic (cu un tradator – tapul ispasitor). Jucatorii conlucreaza pentru a evada din legendara inchisoare. Ei stiu de la inceput ca o persoana trebuie sa ramana in inchisoare, conform planului, ca tap ispasitor. Cine va fi acela? Cel mai inutil jucator. Si nu vreti sa fiti acela!

Un joc de loialitati conflictuale incepe. In Alcatraz: Tapul ispasitor nu faci ceea ce e mai bine pentru grup – faci tot ce poti pentru a fi indispensabil. Asta inseamna ca in fiecare runda vei blufa, spiona, jefui alti jucatori, ii vei trada si santaja. Dar daca esti prea lent in indeplinirea sarcinilor, gardienii iti vor descoperi planul – asa ca fiecare dintre voi isi va servi timpul in inchisoare.

Alcatraz: Tapul ispasitor va va oferi o dinamica neobisnuita fata de alte jocuri si un real sentiment de conspiratie in inchisoare. Datorita tablei de joc modulare compusa din planse cu locatii fata-verso, fiecare joc va fi diferit.

Cutia contine:  12 planse cu locatii (cu 2 fete), 4 planse pentru prizonieri, 55 carti (cu sarcini, de santaj si auxiliare), 4 piese mari din lemn (prizonierii), inca 68 piese din lemn, 27 jetoane si regulamentul.

Video:
Alcatraz: Tapul IspasitorBoard games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare