Categorii

Baba Yaga


Baba Yaga

Cod: 
1355
Disponibilitate:  
In stoc
119.00 Lei   (Pretul include TVA)


Autor:   Jeremie Caplanne
Jucatori:   2 - 5
Varsta:   6 +
Durata:   15 minute
Joc de familie
Adauga in cos
Cost de livrare 10 RON. Detalii Livrare aici.

 Dupa ce ai scapat de Baba Yaga ca prin urechile acului, în cele din urma ai reusit sa iesi din casa ei. Din momentul asta ea este pe ur­mele tale zburând în cazanul fermecat! Pentru a scapa, trebuie sa faci trei vraji. Ingredientele de care ai nevoie sunt ascunse în aceasta padure înfricosatoare. Grabeste-te! Baba Iaga te urmareste!

  In jocul Baba Yaga trebuie sa scapi din gherele hidioasei vrajitoare. Pentru a face asta, trebuie sa colectionezi ingredientele necesare pentru a face trei vraji. Astfel, trebuie sa cauti ingredientele in padure.   Pentru a incepe jocul, aseaza 9 jetoane Baba Yaga intr-o cruce in forma de intersectie de carari, apoi aseaza cele 16 token-uri cu ingrediente cu fata in jos, cu 4 token-uri in fiecare parte a crucii. Fiecare jucator incepe jocul cu 3 carti cu vraji, care trebuie sa ramana ascunse. La o runda jucatorul activ intoarce cartea de top cu vraji care arata 4 ingrediente, apoi incepe sa caute si celelalte ingrediente in padure, intorcand jetoanele unul cate unul cu o singura mana si ascunzadu-le pe acelea care nu ii folosesc. Cat timp face asta ceilalti jucatori muta pe rand figurina Baba Yaga pas cu pas pe una din carari si apoi inapoi.  

Daca Baba Yaga completeaza circuitul inainte ca jucatorul sa gaseasca ingredientele, chiar daca poate sa activeze vraja de pe carte scurtand sau lungind cararea, schimband locatiile ingredientelor, necesitand mai putine ingrediente data viitoare, fortandu-si jucatorul sa joace intr-o postura incurcata si tot asa. Primul jucator care isi foloseste cele 3 vraji castiga.   Contine:

  • 16 cartonase Padure/Ingredient
  • 10 cartonase Traseu de Zbor pentru Baba Iaga
  • 1 cartonas Casa
  • 20 de carti Vraja
  • 1 figurina Baba Iaga  
Video:
Baba YagaBoard games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare