Categorii

Carcassonne Big Box 6


Carcassonne Big Box 6

Cod: 
1753
Disponibilitate:  
Indisponibil
219.00 Lei  -  239.00 Lei  


Autor:   Klaus-Jurgen Wrede
Jucatori:   2 - 6
Varsta:   7 +
Durata:   60 minute
Joc de familie
Cost de livrare 10 RON. Detalii Livrare aici.

Plonjeaza in lumea Carcassonne cu cea mai recenta versiune a acestei colectii incitante!

Lansat in anul 2000, Carcassonne a castigat rapid aprecierea criticilor, primind in 2001 distinctia de Jocul Anului. De-a lungul timpului Carcassonne a cucerit un numar tot mai mare de jucatori prin stilul captivant, varietatea in continua crestere prin extensiile sale si regulile simple de joc.

Versiunea Carcassonne Big Box 2017 combina jocul de baza cu unsprezece extensii: Raul, Abatele, Hanuri si catedrale, Negustori si constructori, Aparate de zbor, Depese, Bacuri, Minele de aur, Magicianul si vrajitoarea, Haiducii, Cercuri in lan, devenind astfel setul perfect de pornire pentru cei care vor sa incerce jocul cu un maxim de varietate. In Carcassonne Big Box 2017 veti descoperi peste 150 de cartonase de joc si sapte tipuri diferite de meeplesi!

Varietate fara limite

Jocul de baza ofera o experienta unica la fiecare partida: jucatorii plaseaza cartonse de teren intr-un spatiu comun de joc si construiesc treptat un teritoriu variat. Punctele se obtin prin finalizarea celor mai multe si mai mari orase, celor mai întinse drumuri si celor mai vaste campii.

Extensiile din colectia Carcassonne Big Box 7 pot fi adaugate jocului de baza in orice combinatie dorita. Fiecare aduce cate o particularitate ce rezulta in rasturnări de situatie inedite si care duc jocul in directii noi. Intr-o partida meeplesii tai pot construi catedrale impunatoare pentru a adauga valoare oraselor tale, in alta ei se pot inalta in vazduh si pot ateriza in tinuturi noi, neexplorate, sau de ce nu, le pot face pe amandoua. Indiferent cu ce extensii alegi sa joci, vei descoperi de fiecare dată strategii noi de încercat si secrete noi de descoperit.

Cu atat de multe optiuni incluse, te invitam sa iei loc la masa de joc si sa explorezi tot ce are de oferit aceasta colectie bogata.


Board games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare