Categorii

Carcassonne - Extensia 10 In arena circului


Carcassonne - Extensia 10 In arena circului

Cod: 
1771
Disponibilitate:  
In stoc
49.00 Lei   (Pretul include TVA)


Autor:   Klaus-Jurgen Wrede
Jucatori:   2 - 6
Varsta:   7 +
Durata:   40 minute
Joc de familie
Extensia necesita jocul: Carcassonne - editia II Carcassonne - editia II

Adauga in cos
Cost de livrare 10 RON. Detalii Livrare aici.
Regulament extensie in romana

Circul a ajuns în Carcassonne cu noi meepleși și cartonașe.
Cel mai mare spectacol din lume
Cortul a fost înălțat în afara orașului, iar artiștii sunt gata să impresioneze mulțimea cu cascadoriile lor care sfidează moartea. O nouă lume plină de exaltare te așteaptă În arena circului, a zecea extensie a jocului premiat Carcassonne. Captând emoția circului, această extensie încorporează noi cartonașe de teren și două noi tipuri de meepleși în librăria Carcassonne. Jucătorii le pot folosi la atragerea oamenilor din împrejurimi pentru a-i chema să vadă menajeriile de animale sau pentru a asista la abilitățile lor care sfidează moartea. La fel ca riscurile îndrăznețe pe care și le asumă artiștii de circ, În arena circului oferă jucătorilor suficiente oportunități de a obține multe puncte – dacă pot atrage mulțimile!
Intră în cortul mare
La circ, cortul mare reprezintă atracția principală. În arena circului nu face excepție. Mare parte din extensie se axează pe adunarea grupurilor de meepleși în jurul noilor cartonașe, în speranța de a obține mai multe puncte la evaluare. Adună meepleși pe cartonașul pe care s-a ridicat cortul sau pe cele 8 cartonașe din jurul lui și vei fi răsplătit data viitoare când este dezvăluit un cartonaș nou de circ. În plus, circul este atât de captivant, încât meepleșii sunt tentați să-și lase la o parte vechile vieți și să se alăture spectacolului. Așază-ți meepleșii într-o piramidă pe cartonașele cu artiști, impresionează-ți prietenii și adună puncte după ce spectacolul e gata.

Directorii de circ au rolul de meepleși obișnuiți până la sosirea circului. Atunci când acesta sosește, primesc puncte în plus deoarece se află în apropierea cartonașelor de Circ și Artiști în momentul în care sunt evaluate terenurile pe care stau. În arena circului aduce cu sine noi nivele de entuziasm și exaltare în lumea Carcassonne. Cine va da cel mai bun spectacol și va atrage cea mai mare mulțime?

Nu uita: ca să te poți bucura de această extensie ai nevoie de jocul de bază Carcassonne.

Componente:

  • 20 de cartonașe de teren noi,
  • 16 jetoane cu animale,
  • 1 cort de circ din lemn,
  • 6 pioni director de circ,
  • 1 regulament de joc

Board games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare