Categorii

Caverna: The Cave Farmers


Caverna: The Cave Farmers

Cod: 
1389
Disponibilitate:  
Indisponibil
291.00 Lei  -  369.00 Lei   (Pretul include TVA)


Autor:   Uwe Rosenberg
Jucatori:   1 - 7
Varsta:   12 +
Durata:   120 minute
Joc de familie
Cost de livrare 10 RON. Detalii Livrare aici.

 În urma de-a lungul aceleasi linii ca si predecesorul sau(Agricola), Caverna: The Cave Farmers este un joc de plasare a lucratorile cu accent pe agricultura. In joc esti liderul barbos al unei mici famili de gnomi care locuieste intr-o pestera din munti. Jocul incepe cu un fermier si sotia lui, si fiecare membru al familiei de fermieri reprezinta o actiune pe care jucatorul o poate folosi la fiecare tura. Impreuna cultivati padurea din fata pesterii si sapati mai adanc in munte.  Ve-ti mobila pesterile ca locuinte pentru urmasii dumneavoastra, precum ti spatii de lucru pentru întreprinderile mici.

  Depinde de voi de cat de mult minereu vreti sa obtineti. Ve-ti avea nevoie de el sa faceti arme care va permit sa mergeti in expeditii in care puteti castiga obiecte bonus. In timp ce sapati in munte puteti da de surse da ape si puteti gasi minereu si mine de diamante care va ajuta sa va dezvoltati. Chiar in fata pesteri voastre sa puteti dezvolta si mai mult cu agricultura: Puteti taia padurea pentru a planta terenurile si pentru a face garduri pentru animalele voastre. De asemenea va puteti mari familia cat timp va mariti ferma. La final jucatorul cu cea mai mare dezvoltare pe tabla castiga.    De asemenea puteti juca si varianta intr-un singur jucator pentru a va familiariza cu cele 48 de piese pentru pestera voastra.  

Caverna: The Cave Farmers, care are un timp de joc de 30 de minute de jucator, este un nou design al Agricola care inlocuieste cartile de joc de la precedentul joc cu un set de cladiri care adauga abilitatea de a cumpara arme si sa iti trimiti fermieri in misiuni pentru a obtine mai multe resurse. reatorul Uwe Rosenberg spune ca jocul include parti din Agricola, dar de asemenea are si idei noi, in special partea cu pestera de pe tabla de joc unde iti poti construi mine si poti cauta diamante. Jocul de asemenea include 2 animale noi: caini si magari.  

Contine:

  • peste 300 de piese de lemn pentru animale, resurge si gnomi
  • peste 60 de pepite acrilice pentru minereu si diamante
  • 16 tabla de joc
  • 16 punchboards cu peste 400 de piese
  • 30 de carti
  • 1 tabla de scor
  • regulament in limba engleza
Video:
Caverna: the Cave Farmers Review - with Tom VaselBoard games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare