Categorii

Corinth


Corinth

Cod: 
1919
Disponibilitate:  
In stoc
98.00 Lei   (Pretul include TVA)


Autor:   Sebastien Pauchon
Jucatori:   2 - 4
Varsta:   8 +
Durata:   25 minute
Adauga in cos
Cost de livrare 10 RON. Detalii Livrare aici.

Sub un soare arzator in secolul al IV-lea i.Hr. in Corinth, comerciantii vin din toate colturile Marii Mediterane pana in Corinth pentru a-si vinde bunurile; covoare persane, uleiul de masline cretan, strugurii romani, si condimentele egiptene sunt foarte apreciate de comercianti. Jucatorii au cateva saptamani pentru a-si asigura locul in istoria Corinth ca cel mai priceput comerciant !

Corinth este un joc de aruncare zar si scriere asemanator cu o versiune a jocului Yspahan care e doar cu aruncare zaruri.

La inceputul unei ture, jucatorul activ arunca 9 zaruri, apoi plaseaza toate zarurile cu cele mai mari valori pe spatiul auriu din partea de sus a graficului, apoi incepe sa plaseze zarurile din partea de jos a graficului , cu fiecare valoare a zarurilor fiind la un nivel separat.

In fiecare runda din Corinth, o mana de zaruri se rostogolesc, iar jucatorii iau pe rand, selectand zaruri pentru a livra marfuri in magazine, cumpara turme de capre sau viziteaza piata, inregistrandu-si progresul pe tabel.

In acest joc, va trebui sa acordati o atentie deosebita la ceea ce fac adversarii , si sa alegeti intre a lua cea mai buna optiune personala ori a face astfel incat adversarii sa nu ia pe a lor.

 

Componente :

  • 1 placa de joc
  • 150 hartii de joc
  • 9 zaruri albe
  • 3 zaruri galbene
  • o carticica cu reguli

 

Varianta in limba ** ENGLEZA **


Board games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare