Categorii

Cottage Garden


Cottage Garden

Cod: 
1687
Disponibilitate:  
In stoc
148.00 Lei  -  175.00 Lei  


Autor:   Uwe Rosenberg
Jucatori:   1 - 4
Varsta:   8 +
Durata:   60 minute
Adauga in cos
Cost de livrare 10 RON. Detalii Livrare aici.

Cottage Garden O mare de flori colorate, incadrata de ziduri, poteci, si garduri vii. Ca ambitiosi gradinari, va confruntati cu provocarea de a umple paturi florale, in fiecare colt al gradinii, cu plante, inspirati, cu toate limitarile de spatiu ce se ivesc, in crearea de noi si noi compozitii. Veti folosi o varietate mare de plante, ghivece de flori si clopote de sticla in proiectarea gradinilor care infloresc cu diversitate. Si fiti buni cu pisicile de ajutor ! 

In Cottage Garden, veti concura in arta gradinaritului lucrand la doua paturi cu o varietate de flori. De fiecare data cand o cutie neplantata este vizibila pe patul de flori, o completezi, iti numeri punctele si o inlocuiesti cu un pat proaspat, neplantat. Castigi puncte pentru toate ghivecele de plante vizibile si clopotele de plantare.

Mai in detaliu, jucatorii selecteaza diverse pietre polyomino de paturi de flori dintr-o grila a pietei centrale, in functie de locatia gradinarului apoi le pun pe una din cele doua placi din gradina personala. Fiecare placa are mai multe elemente de gradina, care sunt puncte atunci cand nu sunt plantate peste, si sunt marcate pe doua niveluri diferite de indata ce o gradina a fost terminata. Trecand peste o linie a fiecarei piste, castigati jetoane bonus, cu care poti completa spatiile goale sau iti ofera o selectie mai buna a placilor de pat de flori. Ori de cate ori o gradina este terminata, vei primi una noua pentru a o completa. Dupa ce gradinarul completeaza al cincilea tur in jurul pietei, jocul intra ultima runda. Jucatorul cu cele mai multe puncte din gradinile lui completate pana la sfarsitul jocului, castiga.

Componente:

1 tabla de joc tiparita pe ambele parti

9 paturi de flori tiparite pe ambele parti

4 marcheri

36 jetoane flori(piese de puzzle)

16 marcheri ghivece de flori

30 marcheri pisica

2 marcheri stup de albine

1 zar al gradinarului

1 roaba

1 umbrela

12 cuburi de lemn, albastru stralucitoare

12 cuburi de lemn, portocalii

1 set cu regulile jocului

Video:
Cottage Garden Review - with Tom Vasel The Dice Tower


Board games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare