Categorii

Fresco Big Box


Fresco Big Box

Cod: 
1612
Disponibilitate:  
Indisponibil
299.00 Lei  


Autor:   Marco Ruskowski & Marcel Süßelbeck
Jucatori:   2 - 4
Varsta:   10 +
Durata:   60 minute
Joc de familie
Cost de livrare 10 RON. Detalii Livrare aici.

In Fresco Big Box jucatorii sunt maestri pictori care restaureaza o fresca intr-o catedrala renascentista. La inceputul fiecarei runde jucatorii decid la ce ora vor sa se trezeasca. Cu cat te trezesti mai devreme cu atat vei avea mai multe avantaje. Dar ai grija, daca te trezesti devreme de prea multe ori, ucenicii tai vor deveni nefericiti, nu vor mai da randamentul asteptat si mai mult vor dormi pe ei toata ziua ! Jucatorii decid ce actiuni vor face in fiecare tura, trimitandu-si ucenicii in diverse locuri: sa cumpere vopsele, sa le amestece, sa picteze fresca, sa picteze portrete pe bani(de care vei avea nevoie sa cumpere vopselele mai inainte mentionate) sau chiar si la opera atunci cand sunt obositi, pentru a le ridica moralul. Punctele sunt marcate cea mai mare parte prin pictarea frescei, care necesita combinatii specifice de vopsele, astfel ca va trebui sa cumparati si sa amestecati  vopselele cu intelepciune ca sa-i bateti pe ceilalti jucatori atat la vopsele cat si la frescele pe care le-ar placea sa le picteze.

Fresco Big Box contine jocul de baza, toate extensiile aparute pana in 2012, plus cele 2 extensii noi (cu modulele 8, 9 si 10) !

Puteti juca un joc mai usor, fara extensii, sau puteti include si extensiile - fie una, doua sau toate - pentru a mari varietatea de luare a deciziilor si dificultatea, rezultand un joc foarte flexibil, cu o valoare ridicata de reluare.

Componente:

Include jocul de baza, 10 module expandabile si o Queenie

Video:
Fresco Big Box base game TheRealQueenGamesBoard games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare