Categorii

Monstruletii papa-tot


Monstruletii papa-tot

Cod: 
2105
Disponibilitate:  
In stoc
73.00 Lei  -  89.00 Lei   (Pretul include TVA)


Autor:   Andreas Wilde
Jucatori:   2 - 4
Varsta:   6 +
Durata:   20 minute
Joc pentru copii
Adauga in cos
Cost de livrare 10 RON. Detalii Livrare aici.

Monstruletii papa-tot este un joc de carti cooperativ, prietenos cu familia, de potrivire a culorilor si hranire cu monstrilor. Se aud zgomote ciudate din podul casei de vara a bunicului tau. Dupa ce ai urcat scarile, vezi peste tot monstri colorati si imblaniti! Par a fi prietenosi, dar le este si foarte foame! Trebuie sa-i hranesti cu tot ce poti gasi. Vor manca orice, dar ceea ce ii atrage cel mai mult este culoarea obiectelor! Scopul tau la fiecare nivel este sa hranesti toti monstrii cu alimente care le plac, in functie de culoarea blanii lor.

Jucatorii incep prin a-si plasa dispozitivul (mobil sau tableta) cu fata in sus pe mijlocul mesei. Odata ce jucatorii aleg un nivel in aplicatie, li se va spune cate carti de obiecte vor primi fiecare jucator. Monstrii vor incepe apoi sa apara pe ecran, cautand cu foame urmatoarea lor masa.

In orice ordine, jucatorii pot alege sa hraneasca un monstru cu o carte de obiect tinand cardul deasupra dispozitivului pentru a scana codul QR de pe spatele cartii. Cand hraniți un monstru, trebuie sa-l hraniti cu carti de obiect care se combina pentru a face o culoare similara cu culoarea blanii monstrului. Daca hraniti un monstru cu obiecte care fac o culoare care nu se potriveste, toti jucatorii vor pierde jocul!

Orice obiect de la piston de toaleta pana la lenjerie de corp sau sosete pierdute pana la proteza bunicului (oh, doamne!) pot fi hranite creaturilor infometate! Aplicatia va va anunta daca ati hranit monstrul cu un amestec bun de articole care il fac fericit.

Acest joc necesita o aplicatie pentru a juca, dar odata descarcat nu este nevoie de conexiune la internet pentru a juca. In prezent, aveti nevoie de Android 4.4 sau mai nou, iOS 9.0 sau mai nou.

Varsta recomandata: 6+ ani, Nr. jucatori : 2-4 jucatori

Componente:

  • 92 de carti colorate
  • regulament in limba romana

Board games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare