Categorii

Pina Pirata


Pina Pirata

Cod: 
1423
Disponibilitate:  
In stoc
69.00 Lei   (Pretul include TVA)


Autor:   Donald X. Vaccarino
Jucatori:   2 - 6
Varsta:   7 +
Durata:   30 minute
Joc de familie
Adauga in cos
Cost de livrare 10 RON. Detalii Livrare aici.

 Vei fi cel mai bun capitan?

Ca si capitan al echipajului tau de pirati, telul tau este sa gasesti cea mai incredibila comoara din toate timpurile: Ananasul de aur. Harta care duce la el a fost rupta in bucati cu mult timp in urma si ascunsa in diferite parti in marea Caraibelor. Pentru a castiga jocul, trebuie sa te infrunti si sa invingi alti pirati care de asemenea cauta harta care duce la Ananasul de aur. Joaca-ti cartile cu atentie    pentru a gasi comoara si pentru a deveni cel mai faimos pirat!  

Regulile jocului  

Pina Pirata este jucat pe runde. La fiecare runda, fiecare jucator primeste 8 carti. Tinta este sa fi primul care scapa de carti. La randul tau, trebuie sa joci o carte sau sa tragi una daca nu poti. O carte poate fi jucat în cazul în care cel putin unul dintre pirati reprezentat pe ea este, de asemenea, pe card de sus a zonei de joaca. Cand un jucator nu mai are carti, el castiga runda si primeste o parte din harta comorii. Daca un jucator are toate cele 4 parti ale hartii castiga jocul!

Partea dificila vine de la jetoanele de aventura: La inceputul jocului 2 jetoane sunt descoperite. Fiecare din aceste aventuri este o noua regula care va schimba desfasurarea jocului. Sunt 40 de jetoane diferite cu multe reguli diferite. Foloseste sa joci mai multe carti decat ar trebui sau sa previ alti jucatori sa le joace pe ale lor.

La finalul fiecarei runde, castigatorul alege o noua aventura si o adauga la cea precedenta. Cu cat castigi mai multa jocuri, mai multe efecte speciale sunt declansate pentru mult mai multa distractie.  

Componente:

  • 55 de carti ale piratilor;
  • 40 de jetoane de aventura;
  • 1 regulament 
Video:
Pina Pirata Tutorial ENBoard games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare