Categorii

Russian Railroads


Russian Railroads

Cod: 
1576
Disponibilitate:  
Indisponibil
198.00 Lei  


Autor:   Helmut Ohley Leonhard Orgler
Jucatori:   2 - 4
Varsta:   12 +
Durata:   120 minute
Joc de strategie
Cost de livrare 10 RON. Detalii Livrare aici.

In Russian Railroads i.e. Cai Ferate din Rusia, jucatorii concureaza intr-o cursa interesanta pentru construirea celei mai mari si mai avansate retele feroviare. Pentru a face acest lucru, jucatorii isi desemneaza lucratorii la diverse sarcini importante. Dezvoltarea unor sine de tren simple va duce rapid jucatorii in locuri importante, in timp ce modernizarea retelei lor feroviare va imbunatati eficienta masinilor lor. Locomotivele mai noi acopera distante mai mari, iar fabricile recurg la o tehnologie imbunatatita. Inginerii, atunci cand sunt utilizati in mod eficient, pot fi impulsul suplimentar de care un imperiu are nevoie cand trebuie sa-si depaseasca competitorii. Exista multe cai spre victorie: Cine va calatori in viitor cu toata puterea inainte si cine va fi dat jos de pe sine? Imperiul cui va depasi provocarile si va iesi victorios?
Rezumatul jocului:
Fiecare jucator are propria tabla, cu spatiu pentru fabrici si 3 piste de cale ferata (pana la 3 orase diferite). Pe fiecare pista, utilizati un jeton pentru a marca progresul sinelor dvs. (marcator colorat diferit pentru fiecare tip sau sina). Unele interpretari interesante:
- Diferitele tipuri de piste trebuie sa fie construite intr-o anumita ordine (negru, gri, maro, natural, alb). Este posibil ca sinele mai tarzii sa nu mai avanseze niciodata.
- Pe fiecare pista, pe masura ce capul de pista avanseaza, treceti mai multe praguri care va  aduc premii: posibilitatea de a incepe o pista de o noua culoare, puncte de victorie, piese bonus, etc.
- fiecare linie de cale poate avea un (doua pentru prima sina) motor(motoare) asociat(e); Marimea locului (locurilor) determina cat de mult in jos pe pista efectiv ai scorul VP. Consiliul central are (aproape) toate locatiile pentru plasarea lucratorilor. Fiecare locatie necesita 1-3 muncitori (de la un jucator; de la toti jucatorii impreuna). Jucatorii, care incep jocul cu 5 muncitori (sau cu 6 muncitori, in jocuri cu 2-3 jucatori), vor lua cu randul o locatie. Acestea ofera o varietate de abilitati, de exemplu:
- avansati 1 sau mai multe capete de pista cu 1-3 spatii
- achizitionarea unui motor sau a unei fabrici; motoarele sunt alocate liniilor de cale ferata, in timp ce fabricile (partea din spate a pietrelor) sunt plasate pe linia dvs. de productie.
- castigati 2 monede
- luati 2 lucratori temporari
- sariti peste rand
- dobanditi un inginer, care are o putere unica si devine locatie de plasare a muncitorilor numai pentru dvs.
Fiecare runda se termina atunci cand toti jucatorii au incheiat plasarea / utilizarea tuturor lucratorilor. Apoi, scrieti scorul VP pentru fiecare linie si fabrica. Pe fiecare linie de pista, vor inscrie numai spatiile de pe pista ca si nivelul loco. Fiecare tip de pista marcheaza VP pentru fiecare spatiu de la capul pistei pana la locul unde incepe urmatoarea culoare a pistei. Tipurile de piste construite mai devreme (de ex. Negru) inscriu un scor mai mic/ mai putine spatii decat pistele ulterioare (de ex., Alb). Pe fiecare linie de fabrica, pozitia marcherelor purpurii de industrie indica cate VP sunt marcate. Dupa 7 runde (sau 6 runde, in jocul cu 2-3 jucatori), jocul se termina. Cele mai multe VP castiga !

Componente:
1 tabla de joc (o parte pentru 3-4 jucatori si cealalta pentru 2 jucatori)
35 de muncitori (8 in fiecare dintre cele 4 culori ale jucatorilor, 2 turcoaz si 1 negru)
8 pioni (cate 2, in fiecare dintre culorile a 4 jucatori)
48 de piste (12 negre, 12 gri, 12 maro, 8 naturale si 4 albe)
8 marcaje industriale
4 table de jucator
37 de locomotive (cate 4 dintre locomotivele # 1-8 si 5 din locomotiva # 9)
15 ingineri
20 jetoane dublare
18 ruble (monede)
28 jetoane (cate 4 din 7 feluri diferite)
4 marcatori de reevaluare
4 medalii Kiev
1 marcator ultima runda
4 jetoane de 100/200 de puncte
4 jetoane de 300/400 de puncte
23 carti de joc (10 carti bonus, 5 carti simple, 4 carti de comanda, 4 carti bonus de
pornire)
1 regulament de joc detaliat
4 tabele de prezentare a rezultatelor

Board games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare


EXTENSII PRODUS

109.00 Lei
Cod: 1603
Indisponibil