Categorii

Saboteur Minele Pierdute


Saboteur Minele Pierdute

Cod: 
1894
Disponibilitate:  
In stoc
89.00 Lei  -  99.00 Lei   (Pretul include TVA)


Autor:  
Jucatori:   3 - 9
Varsta:   10 +
Durata:   45 minute
Joc de deductie
Adauga in cos
Cost de livrare 10 RON. Detalii Livrare aici.

Saboteur: Minele pierdute este un joc boardgame inspirat din celebrul joc de carti Saboteur. Foloseste idei din jocul de baza impreuna cu expansiunea si jocul in doi jucatori, insa este in acelasi timp foarte diferit.

In acest joc, jucatorii sunt impartiti in doua clanuri; fiecare clan contine pitici fideli, pitici egoisti si un sabotor, care lucreaza in secret pentru clanul opus. Jucatorii au propriul pion, iar piticii trebuie sa se deplaseze pe carari pentru a ajunge fizic la cele patru carti de obiective, dintre care una contine un dragon care doarme si pe care nu vrei sa-l trezesti, asa ca incercati sa il evitati, daca este posibil. Cartile obiectiv (non-dragon) detin un numar variabil de puncte, depinzand de cartile de comori afisate, dar secrete.

Sabotajul nu este efectuat impotriva unui jucator specific, ci direct pe placa prin folosirea cartilor de blocare a cararilor sau adaugand jetoane. In acest fel, sabotajul afecteaza intotdeauna toti jucatorii, inclusiv pe tine. Spre deosebire de Saboteur: The Duel, cartile de carare pe care le joci nu trebuie sa fie legate de propria carte de pornire, care ofera multe alte optiuni de sabotaj. Chiar si asa, niciun jucator nu va fi in afara jocului, nici temporar, nici definitiv.
 

Componente :

  • tabla de joc
  • 91 carti
  • 32 piese cu puncte de victorie
  • 14 piese cu padure
  • 10 piese cu pitici
  • 10 pitici pioni (cu piciorus)
  • 1 piesa dragon
  • 1 regulament in limba romana

 

*** Varianta in limba ROMANA ***


Board games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare