Categorii

Scythe


Scythe

Cod: 
1662
Disponibilitate:  
Indisponibil
334.00 Lei  -  365.00 Lei  


Autor:   Jamey Stegmaier
Jucatori:   1 - 5
Varsta:   14 +
Durata:   115 minute
Joc de strategie
Fara costuri de livrare sau comisioane de plata. Detalii Livrare aici.

Scythe - Coasa

E un moment de neliniste in Europa anilor 1920. Cenusa din primul razboi mondial inca innegreste zapada. Orasul-stat capitalist cunoscut doar ca "Fabrica", care a alimentat razboiul cu masinile avand cele mai puternice blindaje, si-a inchis portile, atragand atentia mai multor tari din apropiere.

Scythe este un joc pe tabla, de plasare a muncitorilor / motor economic stabilit intr-o perioada istorica-alternativa a anilor 1920. Este o perioada a marilor recolte si razboiului, de inimi frante si unelte de pescuit ruginite, inovatie si vitejie. In Scythe , fiecare jucator reprezinta un personaj dintr-una din cele cinci factiuni din Europa de Est care incearca sa castige avere si revendica miza factiunii lor in tara incojuratoare a Fabricii misterioase. Jucatorii vor cuceri teritorii, vor inrola noi recruti, vor culege resurse, vor castiga sateni, vor construi structuri, si vor activa masinarii monstruoase. Fiecare jucator incepe jocul cu diferite resurse (putere, monede, lupta, perspicacitate si popularitate), o locatie de plecare diferita de a celorlalti jucatori, si un scop ascuns. Pozitiile de start sunt special calibrate pentru a contribui la unicitatea fiecarei factiuni si natura asimetrica a jocului (fiecare factiune incepe intotdeauna in acelasi loc).

Scythe ofera jucatorilor un control aproape complet asupra soartei lor. Altele decat cele de pe cartea-Obiectiv ascuns individuala a fiecarui jucator, singurele elemente de noroc sau de variabilitate sunt cartile-Intalnire, pe care jucatorii le vor trage pe masura ce interactioneaza cu cetatenii din noile terenuri explorate. Fiecare carte-Intalnire ofera jucatorului care a tras-o mai multe optiuni, permitandu-i sa mai atenueze din norocul predestinat lui de selectia din care acesta face parte. Lupta este, de asemenea, condusa de alegeri individuale, nu de Noroc sau Intamplare.

Scythe foloseste un mecanism de actiune de selectie simplificata (fara runde sau faze) denumit "streamlined action-selection mechanism", pentru a mentine ritmul jocului alert si pentru a reduce timpii morti intre interventii. In timp ce exista o multime de conflicte directe pentru jucatorii care le cauta, nici un jucator nu va fi eliminat. Fiecare parte din Scythe are un aspect de motor de construire a jocului. Jucatorii pot actualiza actiuni pentru a deveni mai eficiente, pot construi structuri care sa imbunatateasca pozitia lor pe harta, pot inrola noii angajati ca sa imbunatateasca abilitatile caracterelor, pot activa masinile de razboi pentru a descuraja adversarii sa invadeze, si sa-si extinda granitele pentru a culege mai mari cantitati si tipuri de resurse. Aceste aspecte de motor de construire creeaza un sentiment de impulsionare si a progresului pe tot parcursul jocului. Ordinea in care jucatorii isi imbunatatesc motorul lor se adauga la senzatia unica a fiecarui joc, chiar si atunci cand o factiune joaca de mai multe ori.

Video:
Scythe Review - with Tom Vasel The Dice Tower

Scythe Components Review Tom SidenerBoard games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare


EXTENSII PRODUS

139.00 Lei
Cod: 1668
Indisponibil
269.00 Lei
209.00 Lei
Cod: 1905
Indisponibil
115.00 Lei
Cod: 1800
Indisponibil
98.00 Lei
85.00 Lei
Cod: 1901
In stoc