Categorii

Scythe - The Rise of Fenris


Scythe - The Rise of Fenris

Cod: 
1905
Disponibilitate:  
Indisponibil
209.00 Lei  -  269.00 Lei  


Autor:  
Jucatori:   1 - 5
Varsta:   12 +
Durata:   75 minute
Joc de strategie
Extensia necesita jocul: Scythe Scythe

Cost de livrare 10 RON. Detalii Livrare aici.

Imperiile s-au ridicat si au cazut in urma Marelui Razboi, iar Europa se afla intr-o graba spre o noua era. Economia este robusta, moralul ridicat, iar apararile sunt puternice. Sunt rapoarte din zona rurala cu privire la soldati neidentificati cu ochi stralucitori, dar isi tin distanta si sunt inofensivi.

Scythe: The Rise of Fenris , concluzia trilogiei de expansiune Scythe, permite doua optiuni pentru orice numar de jucatori (1-5 daca ai Scythe, 1-7 daca ai Invaders from Afar)

Campanie (8 jocuri): Povestea Scythe continua si se incheie cu o campanie de 8 episoade. In timp ce campania include surprize, deblocari si elemente persistente, aceasta poate fi resetata si rejucata.

Modular (11 module): In loc de - sau dupa - campanie, noile module in The Rise of Fenris pot fi folosite in diferite combinatii pentru a raspunde preferintelor jucatorului. Aceste module sunt compatibile cu toate expansiunile Scythe si includ un modul complet cooperativ.

In timp ce natura exacta a episoadelor si modulelor vor ramane un mister (majoritatea acestor componente sunt in 5 cutii secrete si pe 6 panouri), componentele din aceasta expansiune includ un ghid episodic detaliat, 13 miniaturi din plastic, 62 jetoane din lemn, 2 zaruri personalizate, 25 placi si 100+ jetoane de carton.

 

** Varianta in limba ENGLEZA **

Board games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare


ALTE EXTENSII ALE JOCULUI DE BAZA

139.00 Lei
Cod: 1668
Indisponibil
98.00 Lei
85.00 Lei
Cod: 1901
In stoc
115.00 Lei
Cod: 1800
Indisponibil