Categorii

StoryLine: Povestiri fermecate


StoryLine: Povestiri fermecate

Cod: 
1772
Disponibilitate:  
In stoc
89.00 Lei   (Pretul include TVA)


Autor:   Gabriele Mari
Jucatori:   3 - 8
Varsta:   8 +
Durata:   15 minute
Joc de familie
Adauga in cos
Cost de livrare 10 RON. Detalii Livrare aici.
Regulament Storyline in romana

Cele mai bune povești vin din inima povestitorului – este timpul să o spui pe a ta.
A fost odată ca niciodată

StoryLine: Povestiri fermecate transformă măiestria inventării poveștilor într-o experiență împreună. Un joc conține o narațiune completă, cu un început, mijloc și un sfârșit. Rolul naratorului se mută de la un jucător la altul în fiecare rundă, în timp ce ceilalți jucători oferă sugestii pentru diferite elemente ale poveștii – personaje, locuri, obiecte, trăsături și acțiuni – din care povestitorul poate alege. Jucătorul a cărui sugestie este aleasă câștigă o recompensă. Conceput pentru 3 până la 8 jucători și ideal pentru a te juca cu copiii, jocul StoryLine: Povestiri fermecate poate fi luat oriunde și oferă distracție și amuzament pentru întreaga familie.

Povestea noastră începe aici…
În StoryLine: Povestiri fermecate narațiunea este conturată de două pachete de cărți. Unul aparține naratorului care oferă în linii mari cadrul și intriga poveștii. Al doilea este al poveștii, ce oferă elementele necesare pentru a popula, situa și umple cadrul dat. La fiecare rundă, naratorul trage o carte din teancul lui, o citește cu voce tare și o așază jos. Ceilalți jucători selectează cărțile din mâna lor care se potrivesc cu elementul cerut.

Să ne imaginăm împreună
Deoarece îi plac foarte mult dragonii, naratorul selectează acest element pe care-l include în poveste și citește cu voce tare: „În timpul călătoriei, eroul nostru a întâlnit un dragon încântătorˮ, și apoi poate chiar să dezvolte: „cu aripi negre și capabil să sufle cel mai arzător foc. Dar era un dragon încă tânăr, de mărimea unui câine mai mare, așa că în loc să-l atace pe erou i-a mirosit mâna și s-a gudurat afectuos pe lângă picioarele lui, dând din coadă.ˮ Într-o rundă a jocului StoryLine: Povestiri fermecate ești liber să dezvolți narațiunea așa cum îți dorești. Urmează-ți creativitatea oriunde te va duce.

Acestea sunt poveștile voastre
StoryLine: Povestiri fermecate este conceput să cultive plăcerea povestirii și a cuvintelor. Atunci când depui o carte de narator și una de poveste lângă ea, se formează paginile unei cărți deschise. Ilustrațiile fantastice ajută cuvintele de pe cărți să se trezească la viață și cititorii să descifreze unele noi. Mai mult decât să ofere distracție, StoryLine: Povestiri fermecate încurajează cititul, inspiră creativitatea și creează amintiri.

Componente:

  • 30 de cărți de narator,
  • 10 cărți de poveste,
  • 21 jetoane,
  • 1 regulament de joc in romana

Board games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare