Categorii

Ticket to Ride - Japan & Italy exp 7


Ticket to Ride - Japan & Italy exp 7

Cod: 
1902
Disponibilitate:  
In stoc
183.00 Lei  -  209.00 Lei   (Pretul include TVA)


Autor:   Alan R. Moon
Jucatori:   2 - 5
Varsta:   8 +
Durata:   45 minute
Joc de familie
Extensia necesita jocul: Ticket To Ride Ticket To Ride

Adauga in cos
Cost de livrare 10 RON. Detalii Livrare aici.

Colectia Ticket to Ride : Japan & Italy  Map Collection 7 include un board cu doua fete - cea mai lunga (deocamdata) din serie si care prezinta Japonia pe o parte si Italia pe cealalta parte.

In prima jumatate a expansiunii , in Japonia, unele rute sunt rezervate retelei de trenuri Bullet si, odata ce un astfel de traseu este revendicat, acesta poate fi folosit de toti jucatorii pentru a completa biletele de destinatie.

Pentru a revendica un astfel de traseu, renuntati la un numar de carti egale cu lungimea traseului, toate cartile fiind de aceeasi culoare, apoi marcati traseul cu o singura miniatura de tren Bullet. In loc sa dobandesti puncte pentru o asemenea ruta, avanseaza traseul tau pe un alt traseu separat de tren Bullet prin acapararea mai multor spatii cat este distanta de lunga a acestui traseu. 

La sfarsitul jocului, cine a contribuit cel mai mult la acest proiect primeste cel mai mare bonus, iar jucatorul care contribuie cel mai putin este penalizat.

Acest board game are de asemenea un sistem de metrou pentru Tokyo, astfel incat jucatorii lucreaza la doua retele simultan. Ai putea nimeri un bilet care sa enumere un oras din afara Tokyo si o statie cu Tokyo, si e necesar sa completezi o ruta de la celalalt oras la Tokyo, apoi de la statia centrala din Tokyo la statia de metrou.

Jocul introduce si un nou tip de ruta cu feribot. In acest board game, toate rutele gri sunt rute cu feribotul, aceste rute avand 1-4 spatii marcate cu un simbol de val (de apa). Pentru a acoperi un simbol de val, este necesar sa jucati cu o carte de locomotiva sau feribot (pe langa celelalte carti necesare pentru a revendica aceasta ruta).

O carte de feribot este unul special care poate fi folosita de de sine statator cand este randul tau, si contine 2 simboluri de val, astfel incat poate fi folosit de sine statator  pentru a acoperi doua simboluri pe o ruta.

 ! Pentru a juca, este necesar Ticket to Ride  SAU  Ticket ro Ride : Europa !

 

** Varianta in limba ENGLEZA **

Componente:

  • harta Japoniei si a Italiei
  • Regulament si ticketele pentru fiecare harta
  • 16 miniaturi trenuri Bullet si markeri Progression asociate Japoniei
  • 10 carti Ferry pentru Italia

Board games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare


ALTE EXTENSII ALE JOCULUI DE BAZA

50.00 Lei
Cod: 1169
Indisponibil
189.00 Lei
176.00 Lei
Cod: 1792
Indisponibil
134.00 Lei
Cod: 1475
Indisponibil