Categorii

Timeline: General Interest


Timeline: General Interest

Cod: 
1590
Disponibilitate:  
Indisponibil
69.00 Lei   (Pretul include TVA)


Autor:  
Jucatori:   2 - 8
Varsta:   8 +
Durata:   15 minute
Joc de familie
Cost de livrare 10 RON. Detalii Livrare aici.

"Imi amintesc un episod din "Sherlock Holmes" in care conducea o masina de tip vechi. Trebuie ca personajul sau a fost creat inainte de inventia automobilului. Imi amintesc cum deseori purta ochelari iar uneori folosea un binoclu. Logic, aceste inventii precedau vremurile detectivului. Dar nu-mi amintesc sa-l fi vazut preparandu-si ceaiul utilizand ceai la plic si servindu-l cu fulgi de porumb la micul dejun. Poate ca unele dintre acestea au fost create ulterior ?"

Acesta e genul intrebarilor din Timeline - General Interest. Te vei confrunta cu el de fiecare data cand o sa vrei sa-ti plasezi una din cartile ce le ai in mana, acolo unde crezi ca se potriveste cel mai bine in sirul evenimentelor, inainte s-o intorci pe fata si sa vezi ca ai avut dreptate, sau nu. Ai un singur scop in acest joc: Plaseaza-ti corect cartile.

Fa-ti jocul mult mai provocator, combinand cartile cu cele din alte jocuri Timeline(Timeline - InventiiTimeline - Music & CinemaTimeline - Historical EventsTimeline - Science & Discoveries)

Componente:

  • 110 carti de interes general.

Board games

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator TablaDeJoc.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe TablaDeJoc.ro?
Inregistrare