Categorii

Cum platesc?

Magazinul TablaDeJoc.ro oferă urmatoarele modalitati de plata:

1) Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

2) Plata în numerar direct curierului care efectuează comanda sau la sediu (ramburs)

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul magazinului TablaDeJoc.ro.  În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face integral către comisionarul care efectuează livrarea.

 

3) Plata în numerar la oficiul postal unde ţi-a ajuns coletul, dacă transportul s-a facut prin Poşta Română.

 

Indiferent de modalitatea de livrare aleasa veţi primi o factura dovedind efectuarea plăţii.