Categorii

Termeni si conditii

TablaDeJoc.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe TablaDeJoc.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. TablaDeJoc.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter sau alte mesaje speciale.

TablaDeJoc.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul TablaDeJoc.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul TablaDeJoc.ro, se pot dezabona.

Transport si livrare

Produsele comandate se livreaza în toata ţara, utilizând una din cele 2 modalităţi de livrare: curier sau posta română.

Pentru livrarile in Timisoara transportul este gratuit. Iar timpul de livrare este între 3 ore - 48 ore de la confirmarea comenzii.

Pentru restul ţării timpul de livrare variază în funcţie de modalitatea de transport aleasă:

- Transportul prin posta dureaza cam 3-6 zile.

- Transportul prin curier dureaza cam 1-2 zile.

Daca produsele comandate de dvs. nu sunt pe stoc atunci se mai adauga o durata de 1-3 zile.

Toate comenzile cu valoarea totala mai mare de 500 RON (tva inclus) beneficiaza de livrare gratuita. Pentru comenzile cu valoarea totala intre 300 - 500 RON (tva inclus) si care au mod de livrare curier se va aplica un cost de transport în valoare de 15 RON (in aceasta valoare este inclusa si taxa de ramburs).

Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 300 RON (tva inclus) si care au mod de livrare curier se va aplica un cost de transport în valoare de 20 RON (in aceasta valoare este inclusa si taxa de ramburs).

La aceste costuri de transport pentru livrarea prin curier rapid se mai adauga un cost suplimentar in functie de numarul de km in plus, daca destinatia nu se afla in lista de localitati a curierilor nostri. Pentru confirmare veti fi contactat telefonic ulterior.

Iar pentru cele care au modul de livrare prin poşta română, pentru comenzi mai mari de 300 este gratuita. Iar pentru cele pana in 300 RON un cost de transport în valoare de 10 ron. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului.

Returnarea produselor:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau.

Poti returna orice produs in termen de 15 zile de la primirea acestuia, atata timp cat nu l-ai desfacut si este in ambalajul original. Costurile returnarii vor fi suportate in intregime de catre tine.

Pentru informare si suport sau pentru sesizari si reclamatii, ne puteti contacta la adresa info@tabladejoc.ro.